onsdag 30 januari 2013

Just nu


Hittade en fin lista hos fina Emily Dahl och tänkte använda den för att sparka liv i denna lilla blogg igen.


Längtar jag efter: Massa saker. Att träffa alla mina kompisar som har flyttat så långt bort, men jag vet inte riktigt när det kan bli av. Så att resa till dem kanske? Och New York i mars!

Är jag ledsen för: Att vara ledsen så ofta. Nu när snön smälter kryper den stora vårdeppigheten på, och hjärtat är ledset mest hela tiden och det trycker i bröstet och hjärnan förstår inte varför. Tröttsamt är det och jag vet inte riktigt vad man gör åt det förutom att blunda och bita ihop.

Är jag glad för: Just precis i denna stund är jag glad för att jag precis kom på att det har kommit ett nytt avsnitt av Girls! Bästa serien! Och att jag har bakat världens godaste bröd (detta) och är färdig med plugg för idag så ska: kolla Girls. Äta bröd. Glad!
Även glad för att mamma kommer hit imorgon och hälsar på och bjuder på middag.

UPPDATERING: blir även glad av detta: http://www.svtplay.se/klipp/994256/hela-blinka-lilla-stjarna
Alla måste se!Äter jag helst: Så mycket frukt och ingefära det bara går, p.g.a. är livrädd för att bli sjuk, nu när det känns som att alla ligger däckade i influensa/kräksjuka/förkylning. Tänker att denna bisarra mängd frukt - kombinerat med ett sjukligt användande av handsprit - ska mota sjukdom i grind.

Men också chips till frukost *ung & vild*

Ser jag fram emot med skräckblandad förtjusning: Sommaren, om jag lyckas få Världens Bästa Sommarjobb som jag egentligen inte vågade söka (svårt och ansvarsfullt) men gjorde ändå. Håll tummarna!

Är det finaste jag vet: Fredrik L. För att han är: lång, snygg, omtänksam samt den roligaste/snyggaste/smartaste jag vet.

I våras t.e.x., när vi odlade potatis på min balkong.

Läser jag: Aktiebolagslagens grundproblem. Associationsrätt=över förväntan. Avslutade precis Högre än alla himlar av Louise Boije af Gennäs. Lite splittrad: stundvis grät jag floder och kunde inte lägga ifrån mig den, men irriterade mig även rätt mycket på några av de ej trovärdiga gestalterna. Behöver ny bok, tips?

Är jag galet stressad: För första gången på ett halvår faktiskt inte alls särskilt stressad. Som en tjänst till mig själv har jag tackat nej till till diverse projekt som jag var involverad i i höstas. Pluggar inte heller 150 % (det var döden). Är i fas rent planeringsmässigt och det är så jävla gött.

Lyssnar jag helst på:*hipetihop* men bara när ingen annan hör. Är så ocool som person och känner mig som min mormor när jag "tunar in" till Otis med Jay-Z och "diggar med".

Drömmer jag om: Nähä, hemligt.

Blir jag nostalgisk av: Lyssna på gamla spellistor på Spotify, som jag så fiffigt har döpt efter årstid och år. Vid Höst 2009 slå t.e.x. denna till som ett slag i magen (gjort slut med pojkvän, grät i en vecka och flyttade till London). Eller Vår 2010 med denna på repeat samtidigt som jag satt på en skabbig heltäckningsmatta i en Londonförort och undrade vad fan jag höll på med, med ett märkligt jobb och märkligt liv och trots att det blev vår ute hängde hjärtat inte med det året heller.
Så nostalgisk är kanske fel ord, men i vart fall lite vemodig och lipig. Så på känslofronten intet nytt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar